11-й Фестиваль Old Car Land

11-й Фестиваль Old Car Land
255631 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дата та час проведення: 04.10.2019 початок о 9:00

Організатор: клуб технічної класики OldCarServiсe. Експозиція фестивалю охоплюватиме найрізноманітнішу техніку, яку за останні 150 років придумали люди. Можна буде побачити велосипеди, мотоцикли, легковики, вантажівки, автобуси, літаки, гелікоптери, безпілотники.

Крім того, приїде чимало військових машин часів Другої Світової війни. А також буде експозиція таких автомобілів, як ті, що брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Найстарішим машинам-учасникам - понад 80 років. Традиційно пройдуть на заході зльоти популярних автоклубів, машин-янгтаймерів і любителів окремих марок. Відбудуться змагання на дитячих педальних машинах і конкурс елеганції, під час якого кожен член екіпажу автомобіля має одягнутися у вбрання часів випуску машини, дрифтове шоу та ралі на ретроавтомобілях. Працюватимуть футкорти, дитячі зони, локації для крутих селфі.
Сайт - http://oldcarland.com.ua/; Фб - https://www.facebook.com/Oldcarland/ Квитки: 150 грн, для дітей віком до 12 років і учасників бойових дій вхід безкоштовний

Мiсце проведення заходу вул. Медова, 1, Державний музей авіації []

Мої відео