Українсько-казахський бізнес-форум

Українсько-казахський бізнес-форум
56628 ПЕРЕГЛЯДІВ

 20 вересня 14:00 до ТПП України завітає бізнес-делегація Республіки Казахстан. Програма Українсько-казахського бізнес-форуму передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-казахстанського економічного співробітництва. У рамках цього візиту заплановані ділові переговори з представниками українських компаній. 

За попередньою інформацією казахстанські компанії зацікавлені в встановленні ділових зв’язків з українським бізнесом по наступних напрямках: сільське господарство та продовольство (власний експорт борошна, кондитерських виробів, консерв), телекомунікації, машинобудування (с/г техніка), металургія (мідь), охорона здоров'я (виробництво одноразових медичних виробів) та ін. 

Планується участь президентів торгово-промислових палат обох країн. Також очікуються презентації українських мереж роздрібної торгівлі. 
Реєстрація обов'язкова - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfX5etaLR4rwkB78-44URorBhU3fQxuJkpt17vmL5ke7I4sMg/viewformУчасть безкоштовна. 
Додаткова інформація: (044) 461-98-08, (095) 546-65-09, [email protected]

Мої відео