V Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорових і вокальних колективів "Українська пісня єднає нас" у Маріуполі

V Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорових і вокальних колективів "Українська пісня єднає нас" у Маріуполі
197363 ПЕРЕГЛЯДІВ

13 вересня V Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорових і вокальних колективів "Українська пісня єднає нас", присвячений 130-річчю Маріупольського державного торгового порту (Маріуполь). 

Фестиваль "Українська пісня єднає нас" – культурно-просвітницький захід, спрямований на поширення української національної культури, народних традицій, висвітлення історії української державності та популяризації української мови. 

Захід проходить напередодні Дня Маріуполя. 

У програмі фестивалю-конкурсу: Парад учасників і покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку; Екскурсії по визначним історико-культурними місцям Маріуполя та прилеглих до нього районів – с.м.т. Мелекіно, Сартана, Мангуш, Нікольське, Юріївка, Гурзуф (за домовленістю); Вільні виступи хорових та вокально-інструментальних колективів на відкритих майданчиках міста – у парках, скверах, у військових частинах, на промислових майданчиках Маріупольського торговельного порту, МК "Азовсталь" та МК ім. Ілліча; Виступ учасників фестивалю в обов’язковій конкурсній програмі; Гала-концерт за участю переможців фестивалю, нагородження. 

м. Маріуполь. Контакти: (068) 162-53-60, [email protected]

Мої відео