Воркшоп у Херсоні для редакторів та журналістів з усієї України, присвячений темі гендерного та домашнього насильства

Воркшоп у Херсоні для редакторів та журналістів з усієї України, присвячений темі гендерного та домашнього насильства
169156 ПЕРЕГЛЯДІВ

 12 вересня Воркшоп у Херсоні для редакторів та журналістів з усієї України, присвячений темі гендерного та домашнього насильства - "Не нашкодь: як писати про гендерне та домашнє насильство".

Під час медіаінтенсиву будуть розкриті такі теми: домашнє і гендерно зумовлене насильство: просто про складне; що не так із темою ґендерно зумовленого та домашнього насильства в українському законодавстві; зміни в українському законодавстві щодо запобігання та протидії домашньому насильству; інтерв'ю з постраждалими: професійні та етичні принципи; сервіси допомоги в Україні та їх моделі роботи; віч-на-віч: як надають соціально-психологічну допомогу постраждалим від гендерного насильства.

Серед спікерів: медіатренери, спеціалісти з гендерних питань, представники поліцейського проєкту "Поліна", психологи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. Воркшоп організований UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні спільно з ГО "Інтерньюз-Україна" у рамках інформаційної кампанії "Розірви коло", що реалізується у партнерстві із Міністерством соціальної політики України за підтримки уряду Великої Британії.

Реєстрація (обов'язкова) до 10.00 6 вересня - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5bSpYrydBv9D-dQg73_MB_gOUfgtGk1RsYLB7XvyM6pUoCw/viewform

Відібрані учасники/ці отримають підтвердження участі до 19.00 6 вересня. Учасникам/цям з інших міст забезпечується: відшкодування дорожніх витрат за наявності оригіналів квитків (потягом: купе, плацкарт, Інтерсіті другий клас; автобусом); харчування; проживання у готелі одну добу (12–13 вересня.).
Контакти: [email protected], (093) 701-36-23

Мої відео