Презентація аналітичного модуля "Прозорі перевірки"

 Презентація аналітичного модуля "Прозорі перевірки"
56547 ПЕРЕГЛЯДІВ
Інформація щодо акредитації: [email protected]
Презентація аналітичного модуля "Прозорі перевірки" - онлайн-інструменту, створеного на базі Інспекційного порталу. Модуль має на меті посилити громадський контроль, знизити регуляторний тиск на бізнес і підвищити рівень прозорості діяльності контрольних органів. 

Серед головних переваг модуля: актуальність і повнота інформації про заплановані та проведені перевірки - і систематизація даних за допомогою спеціальних фільтрів, що робить його зручним інструментом для використання як представниками бізнесу і громадськості, так і контрольними органами. Модуль створений Офісом ефективного регулювання (BRDO) спільно з Державною регуляторною службою України у межах проєкту USAID/UK aid "Прозорість і підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS". 

Більше про можливості інструменту розкажуть: Ксенія Ляпіна - голова Державної регуляторної служби; Олексій Дорогань - виконавчий директор BRDO; Петро Матіяшек - керівник проєкту USAID/UK aid "Прозорість і підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS"; Катерина Оніліогву - керівниця напрямку відкритих даних проєкту USAID/UK aid "Прозорість і підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS". 
Реєстрація - http://bit.ly/dashboard_registration 
Мої відео