НА ЗАВАДІ ТЕРОРИСТИЧНИМ ЗАГРОЗАМ

НА ЗАВАДІ ТЕРОРИСТИЧНИМ ЗАГРОЗАМ
10899 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України зі складу угруповання військ, яке несе бойову службу на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.
Як повідомив командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, постійні тренування військових обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури з високим ступенем загрози терористичних посягань. Практичні дії спецпризначенці вдосконалюють як вдень, так і вночі.
— Відпрацювання даних заходів, спрямовано на забезпечення належного рівня захисту як цивільних, так і військових об'єктів від можливих терористичних загроз. Тренування завжди відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних, у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, а також місцевими органами державної влади та самоврядування, — наголосив командувач.
За його словами, цього разу під час навчань перед військовими було поставлено завдання щодо проведення контр диверсійних заходів, а саме – відпрацювання механізмів виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп, що пересуваються автотранспортом, а також знищення незаконних збройних формувань на підконтрольній Україні території.
— У ході навчань військовослужбовці продемонстрували високий рівень навченості, що є запорукою успішної протидії терористичним загрозам та гарантією безпеки для наших громадян, — підсумував генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОСЗСУ #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

Мої відео