Оксана Сальчук: На Рівненщині зареєстровано майже 3000 немовлят!

Оксана Сальчук: На Рівненщині зареєстровано майже 3000 немовлят!
50117 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Рівненщині зареєстровано майже 3000 немовлят!

Працівники органів державної реєстрації актів цивільного стану Рівненської області у першому кварталі 2021 року внесли 2986 актових записів до реєстру про державну реєстрацію народжень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість державних реєстрацій народжень зросла на 1%.
«Впродовж трьох місяців цього року найбільша кількість дітей в нашому регіоні зареєстровано у м.Рівне - 844. Далі серед лідерів йдуть райони: Сарненський - 343, Рокитнівський - 277, Березнівський - 228, Володимирецький - 223. Разом з тим є райони, в яких найменше народилося немовлят: Демидівський район - 34, Радивилівський район - 62, Млинівський район - 61 Гощанський район - 63» - Оксана Сальчук, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Рівненській області.
Нагадуємо, що батьки повинні зареєструвати народження дитини не пізніше одного місяця від дня її народження. Державна реєстрація проводиться в день звернення і за місцем народження дитини або місцем проживання одного з батьків.
Пам'ятайте, що звернутися до відділів ДРАЦС дистанційно можна через веб-портал “Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян”: https://dracs.minjust.gov.ua/. Через веб-портал відділи державної реєстрації актів цивільного стану приймають заяви з накладенням кваліфікованого електронного підпису, документи, необхідні для відповідної державної реєстрації актів цивільного стану, а також надаються консультації.

Мої відео