Київ дочекалися: бій Шмигаля та Кличка за карантин.

Київ дочекалися: бій Шмигаля та Кличка за карантин.
23646 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 квітня 2021 року, відбувся захід Кличка Володимира Володимировича.
У великі свята буде скупчення, це призведе до збільшення великої кількості захворюваннях. На разі більше всього хворіють: молоді люди, пенсіонери та тепер почали захворювати малі діти, в першу хвилю такого не було.
Велике скупчення людей призвели до крайнього піку захворюваності.
Щоб побороти пандемію, потрібно ізолювати суспільство у локдаун до 30 квітня 2021 року.
Основні обмеження, які будуть діяти:
• Закриття садочків та шкіл;
• В транспорт тільки по спеціальним пропускам;
• Працювати будуть тільки підприємства критичної інфраструктури;
• Працюватиме доставка їжі та виніс страв;
• Можна перейти на дистанційну роботу.
Мер міста Києва зазначив, що прошу правоохоронців забезпечити безпеку та контроль за дотриманням протиепідеміологічних правил.
Статистика МОЗ кожного дня збільшується.Число кількості на захворюваних коронавірусної хвороби (COVID-19), становить: інфікованих осіб 1990 411,смертельні випадки 44 516, одужали 1 561 641, хворіють 50 547. Зменшення захворюваності на чверть, надасть можливість продовжити нормально працювати.


Денис Шмигаль на засіданні уряду 14 квітня 2021 року, зазначив, що деякі області вийшли з червоної зони. Закривати країну на адаптивний локдаун не потрібно. За його словами, становище з коронавірусом змінюється, але в окремих регіонах залишається напруженість. Водночас в окремих областях спостерігається зниження кількості захворюваних та зменшення їх госпіталізацій.
Мер про ситуацію в Києві: вона національна бо лікарні заповненні, лікарі виснажені не порушуйте режим обмежень.
Не забуваємо, що транспорт ходить про спеціальних пропусках, потрапити до транспорту не так просто. Здійснюється контроль за всіма порушеннями правоохоронцями та Національною гвардією України.

Теги: Надзвичайна ситуація
Мої відео