Київ: готуємо свій автомобільний транспорт

Київ: готуємо свій автомобільний транспорт
51190 ПЕРЕГЛЯДІВ

На 12 квітня 2021 року, підготуйтеся та продумайте маршрут по дорогам столиці.
Комунальна корпорація «Київавтодор», попереджає у Києві від району Троєщина до Святошина ремонт дороги. За генеральним планом рух може бути обмежений транспортом із спеціальною технікою.
Ремонт на вулицях столиці: Оноре де Бальзака, Радунської, Милославської у напрямку проїзду до Радунської, змінюють бордюри, розширюють велодоріжки здійснюють заміну та монтаж старого покриття.
Укладання асфальту є досить складним і трудомістким процесом, але в той же час техногіогічним способом пристрою дорожнього покриття. В комплекс виконуваних робіт входять: земляні роботи, влаштування основи, укладання асфальту, облаштування в Україні використовують просту технологію.
За кордоном використовують нантехнологіі та кладуть асфальтне покриття із бетону для довготривалого користування автошляхами.
На дорогах зміниться освітлення за новою європейською технологією. Паралельно зі раптовим збільшенням числа транспортних засобів, бо діє карантин, як мінімум тиждень, якщо не зміниться ситуація. Удосконалюється технологічна основа укладання асфальту, застосовується професійна техніка.
На сьогодні, використовують тільки звичайне покриття, вкладають сучасну сітку для витримки. Нові відео камери встановлюють у спеціальній зоні для пішохідних прогулянок столиці.
З’явиться модерна, функціональна тривожна кнопка по захисту та безпеці населення.
Зверніть увагу, що змінена схема проїзду в напрямку Північного мосту по двом смугам.
В столиці застосовують у більшості випадків платформу «Google. maps», для власного маршруту.
Нагадуємо, що міський транспорт продовжує свою роботу по спеціальних пропускам у зв’язку з поширешенням корона вірусної хвороби (COVID-19).
КК «Київавтодор», професійно та завжди надасть вичерпну інформацію про всі етапи роботи, а так само особливості використаного асфальтного матеріалу.
Взялися ремонтувати дорогу на жорсткий карантин і машин стало в двічі більше, тому без заторів не обійдеться, а якщо є наявний маршрут швидше виїдете .
Тривалість капітального ремонту до 30 червня 2021 року.

Теги: Автомобільний транспорт
Мої відео