Правоохоронці зі складу Об’єднаних сил провели відпрацювання Покровська

12387 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативно-профілактичні заходи спрямовані на попередження та розкриття тяжких злочинів, стабілізацію оперативної обстановки, забезпечення охорони публічного порядку та безпеки.
Одноденне відпрацювання відбулося за наказом начальника поліції Донецької області та на підставі бойового розпорядження командувача Об’єднаних сил.
До проведення заходів було залучено співробітників поліції Покровська та обласного главку, патрульної поліції та підрозділів особливого призначення, а також військовослужбовців Національної гвардії.
У результаті поліцейські затримали зловмисника, який з грудня минулого року перебував у розшуку за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
Виявлено чоловіка, який, за попередньою інформацією, причетний до незаконних збройних формувань. Наразі триває перевірка.
Припинено два наркозлочини, а також незаконну порубку лісу. За цими фактами відкрито кримінальні провадження.
Правоохоронці викрили АЗС, де реалізовували пальне без документів, а також мобільну заправку в фургоні з перебитими номерами.
Під час роботи на автошляхах поліція виявила розшукуване авто та п’ять фактів перевезення вантажів без документів. Зупинено вантажівки з вугіллям, деревиною та металобрухтом.
Загалом поліцейські склали відносно порушників 32 адміністративні матеріали. Перевірено близько тисячі осіб, та понад 170 транспортних засобів, а також понад 60 адрес осіб, які перебувають у розшуку.
Превентивні заходи з підвищення безпеки триватимуть на території області й надалі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Мої відео