У Полтаві 14 лютого фахівці юстиції виконають найромантичніші бажання закоханих

У Полтаві 14 лютого фахівці юстиції виконають найромантичніші бажання закоханих
16458 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напевно, мало у всесвіті важливіших речей, ніж кохання. Кожен прагне відшукати свою половинку, відчути взаємну любов, оскільки з її появою починається магія.

Так сталося в Андрія та Марини. У новорічну ніч, за 5 хвилин до опівночі, хлопець зробив дівчині пропозицію і вона, не вагаючись, відповіла «Так!».
А сьогодні, у Шевченківському районному у місті Полтава відділі державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) відбулася урочиста церемонія реєстрації їх шлюбу. Романтично розпочавши свої стосунки, пара вирішила не відхилятися від заданого курсу, тому День закоханих був обраний не випадково.

Нагадаємо, що 14 лютого в рамках акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом» двері Чернігівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану були відкриті з 8 години ранку до 8 години вечора. У День закоханих охочі змогли подати заяву на державну реєстрацію шлюбу, або ж одружитися, якщо дату весілля призначено на цей день, чи скориставшись послугою «Шлюб за добу».

Мої відео