Перший в історії віртуальний чемпіонат з боксу: як показала себе Україна?

Перший в історії віртуальний чемпіонат з боксу: як показала себе Україна?
47542 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, як пройшов перший в історії Міжнародний онлайн-конкурс "Всесвітній віртуальний молодіжний фестиваль". Для спортсменів це стало чимось досить незвичним, адже вони не звикли бути поодаль один від одного, а тим паче, що бокс це ще й контактний вид спорту. Тож досить швидко їм довелось перелаштовуватись під сучасні події. Адже пандемія створила безліч перешкод для всіх. Проте ті, для кого спорт став сенсом життя не зупиняються ні перед чим. Саме тому українська федерація боксу сьогодні розповіла про те, що під час цих змагань бронзову медаль здобула українська спортсменка Юлія Пелешук.

За словами Федерації боксу України, змагання проходили дистанційно. Всього було 5 категорій: "Max Fit", "Aero Fit", "Talent", "Inclusive Sports" і "Special Olympics". Взяти участь у змаганнях могли всі спортсмени віком від 10 до 18 років. Під час змагань учасники мали подолати кілька раундів. В кожному з них їм пропонували виконати певну кількість вправ. На кожен перелік задач було відведено певний час, за який учасники мали виконати завдання. В кожній з 5 категорій було визначено та нагороджено переможців.

Наша країна довго вагалася, кого саме відправити, адже пропозицій було безліч. Проте серце всіх членів Федерацій боксу України змогла підкорити молода спортсменка з Чернігівщини. Вона вже протягом тривалого часу є вагомою частиною жіночої збірної України з боксу. На її рахунку вже дві перемоги на чемпіонаті України з боксу серед молодих спортсменів. Крім того, високі показники, які показує спортсменка під час тренувань вражають всіх членів збірної. Минулого року вона брала участь в Чемпіонаті Європи з боксу. Під час проведення цих змагань спортсменка на камеру продемонструвала кілька вправ з фітнесу. Журі високо оцінило професійність виконання вправ дівчиною та нагородило її бронзовою медаллю в категорії "Max Fit". Цього року під час змагань прагнули взяти участь в онлайн-конкурсі 70 команд з міжнародних федерацій та клубів. Взяли участь у змаганнях 600 талановитих спортсменів.

Тож ми вітаємо нашу боксерку із таким почесним титулом. Сподіваємось, що вже дуже скоро в нас буде можливість побачити її майстерність на власні очі. А сама спортсменка зараз дуже радіє отриманій нагороді зі змагань "Всесвітнього віртуального молодіжного фестивалю". Вона переконана, що будь-який спорт приносить до світу частинку добра. Адже навіть бокс, попри те, що на рингу спортсмени стають суперниками, об’єднує людей. Він робить людей більш щирими, добрими. Вчить мислити та співчувати, розуміти та відчувати. Їй було приємно стати вагомою частиною цих змагань. Адже дівчина переконана, що кросфіт робить її набагато витривалішою та спортивнішою. Вона буде рада, якщо завдяки цій ініціативі хтось ще вирішить долучитись до такого виду занять. Вона рекомендує кожному спробувати такий тип тренувань та відчути себе набагато здоровішими. Адже секрет довгого життя не у філософському камені, а у спорті, вважає чемпіонка.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео