Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 25 січня 2021 року

179268 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 25 січня 2021 року
Слава Україні!
Протягом минулої доби, 24 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.
Так, неподалік населених пунктів Піски та Південне збройні формування Російської Федерації неодноразово відкривали вогонь в бік наших позицій з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає.
Від початку поточної доби, 25 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, минулої доби, 23 січня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 57 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4287 транспортних засобів та 4534 осіб. На причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіальних підрозділів доставляли 3 особи.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 357 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 918 осіб.
Слава Україні!

Мої відео