Як визначити дефіцит 0мега-3 в організмі?

Як визначити дефіцит 0мега-3 в організмі?
212737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відчуваєте, що організму чогось не вистачає? Організм завжди сигналізує про те, що йому не вистачає певних вітамінів і мікроелементів.

Незамінна жирна кислота омега-з важлива для нас, оскільки вона безпосередньо впливає на всі функції нашого організму.
Науковці довели, що жирні кислоти омега-3 сприяють активності мозку, стимулюють пам’ять, покращують стан шкіри, волосся і нігтів, а також підтримують роботу серця й очей.

Визначити чи достатньо цих жирних кислот підтримує організм допоможе ряд симптомів. Якщо у вас є дані симптоми, то вони мають насторожити, адже мова буде йти про гострий дефіцит омега-3.

Складності з концентрацією уваги. Вам важко зосередитися на простому завданні? Раніше легко виконували, а зараз йде багато часу та втрачаєте концентрацію? Варто задуматися про дефіцит омега-3. Відновлення дефіциту жирних кислот допоможе поліпшити концентрацію уваги та працездатність.

Хронічна втома. Головним симптомом дефіциту жирних кислот є хронічні втома і відчуття, що ні на що немає сил. Медики наголошують на тому, що відчуття втоми й безсилля можуть бути симптомами різних захворювань, однак досить часто ці стани пояснюються саме нестачею омега-3.

Суха шкіра. Жирні кислоти зволожують і живлять шкіру, допомагаючи їй залишатися еластичною та насиченою. Чим більше омега-з – тим швидше та ефективніше ваша шкіра позбувається токсинів і насичується поживними елементами.

Проблеми з волоссям. Випадання волосся, тьмяність кольору, ламкість і інші проблеми з волоссям можуть бути пов’язані з тим, що вам не вистачає омега-3 жирних кислот. Заповнивши їх дефіцит, вдасться повернути красу ваших локонів, а також усунути інтенсивне випадання волосся.

Безсоння та проблеми і сном. Дефіцит омега-3 призводить до нетривалого сну, безсоння та навіть апное (тимчасове припинення дихальних рухів, зумовлене гальмуванням дихального центру, розміщеного в довгастому мозку). Після курсу омега-3 висипатиметесь краще, ваш сон буде приємним.

Теги: омега-3 , дефіцит омега -3 організм , концентрація уваги, хронічна втома , проблеми з волоссям ,безсоння ,проблеми зі сном
Мої відео