Завідувачка паливного складу КЕВ м. Дніпра підозрюється у службовій недбалості та підробленні офіційних документів

163553 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Криворізького гарнізону, завідувачці паливного складу квартирно-експлуатаційного відділу
м. Дніпра повідомлено про підозру у службовій недбалості та службовому підробленні (ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 366 КК України).


За даними слідства, вказана особа неналежно виконуючи свої обов’язки начальниці паливного складу КЕВ допустила розтрату майже 3 000 складометрів твердого палива (дров).


Зокрема, вона у грудні 2015 року, для забезпечення підготовки до осінньо-зимового періоду військових частин одного з оперативно-тактичних угрупувань в районі проведення антитерористичної операції, під час передавання твердого палива представнику військової частини не пересвідчилася в його отриманні, в результаті чого матеріальні цінності незаконно було передано сторонній особі.


Крім того, аби приховати свою недбалість, начальниця складу, самостійно підписавши накладну, надала до бухгалтерії завідомо неправдиві відомості про нібито одержання представником військової частини зазначених матеріальних цінностей.


Внаслідок цього державі було завдано збитків на загальну суму понад 800 тис. гривень.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: дрова,Військова Прокуратура,Військовослужбовці ,паливо, Дніпро,підозра
Мої відео