І знов Дніпро дивує казкою

І знов Дніпро дивує казкою
130357 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен з нас щороку чекає на цю неповторну новорічну атмосферу. Період, коли дійсно трапляються справжні дива, а у казки вірять не тільки діти. Кожне місто нашої країни, вже по добрій традиції, принаймні на місяць стає ніби однією великою декорацією до фантастичних снів або мрій.

Ось і місто Дніпро вже встигло зануритись у новорічну казку. Тепер там є власний Північний полюс та ялинка зі справжньої Країни мрій. Усього 10 днів залишилось до останньої ночі 2020 року. Провести останні дні місяця найкраще у теплій атмосфері разом із друзями. Гуляючи вулицями Дніпра, можна по-справжньому відчути атмосферу легкості та енергії, яка наповнює кожну клітину тіла.

Дерева, будинки, вітрини магазинів і ресторанів прикрашені великою кількістю гірлянд та святкових ліхтариків. Ніби сотні світлячків, які кружляють над містом, вони не тільки змушують усміхнутися втомлених після роботи дніпрян, але і ваблять прогулятися по магазинах у пошуках подарунків для рідних і друзів.

Центральна ялинка міста також тішить дніпрян своїми вогниками. 19 грудня, саме на День святого Миколая, відбулося урочисте відкриття святкового дерева, що зібрало тисячі мешканців міста. На площі Героїв Майдана яскравими вогнями, також як і багато інших торгових центрів, загорівся ЦУМ. А в сквері Героїв на ліхтарях з'явилися сніжинки. Проте це не єдина новорічна красуня, яка прикрашає вулиці міста. Велику кількість ялинок встановили по всьому місту. Такий флешмоб підтримали не тільки власник великих міських будівель, а й звичайні жителі Дніпра. А для тих, у кого є бажання придбати нові іграшки на ялинку, поряд з Озеркою поставили намети з новорічною мішурою.

Північний полюс, який відтепер є і в Україні, представляє з себе острівок на центральному ринку, на якому знаходяться білі ведмеді, що ніби пливуть на кризі посеред океану. Найоригінальнішою ялинкою обрали дерево, що розташовується у “Каравані”. Новорічна красуня, ніби щойно прибула із Країни казок бо знаходить догори дриком.

Мої відео