Вихід Дніпропетровщини на всеукраїнський рівень на науково-технічному конкурсі

Вихід Дніпропетровщини на всеукраїнський рівень на науково-технічному конкурсі
109804 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юні вчені з Дніпропетровської області нещодавно взяли участь у фінальному етапі ХІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України». Четверо вихованців Дніпропетровського відділення МАН отримали призові місця. Хлопці завзято змагались і отримали дуже високі результати, тож ми пишаємось їхніми успіхами.

Семеро учнів від Дніпра представили наш край. Змагання тривало в 7 номінаціях, як і зазвичай. Екологія та ресурсозбереження, електроніка та приладобудування, інформаційно-телекомунікаційні системи, матеріалознавство і перспективні технології, машинобудування, робототехніка і робототехнічні системи, технічна творчість і винахідництво. Вже багато років поспіль в цих номінаціях перемагають ті, хто представив найкращій виріб. Переможці отримують нагороди, призи та найкращі роботи будуть розглядатись для презентації на міжнародному рівні.

Перше місце в номінації «Технічна творчість і винахідництво» взяв учень Дніпровського ліцею 11 класу інформаційних технологій Артем Кисельов. Він розробив мобільний автономний пристрій для діагностування гострих респіраторних захворювань.

Срібло отримав учень 11 класу Камінського технічного ліцею ім. Анатолія Лигуна Микита Андрушко. Він презентував «Розробку власної гри за допомогою 3-D двигуна «Unity» і мови програмування C #».

Учениця 10 класу Криворізького Центрально-Міського ліцею за дослідження
властивостей інгібіторів корозії, створених на основі рослинної сировини отримала багато відгуків. Можливо в майбутньому вона стане переможницею не лише Всеукраїнського конкурсу.

Третє місце отримав також 11 класник з цього ж ліцею. Він створив
пристрій для регенерації тепла стокових вод із системою моніторингу.

Мої відео