Святий Миколай у дитячій лікарні Дніпра

Святий Миколай у дитячій лікарні Дніпра
102528 ПЕРЕГЛЯДІВ

День Святого Миколая – це свято, коли повинні відбуватися чудеса і збуватися бажання. По-особливому на цей день з нетерпінням чекають діти, які проходять лікування в лікарні. Для швтдкого одужання дітям просто необхідні позитивні емоції. Саме через це волонтери Дніпра організували для діток справжнє свято з подарунками, піснями і віршами, подарувавши чарівну казку. В дитячу лікарню на Космічній завітав Миколай разом із своєю помічницею.


Таку добру акцію організував благодійний фонд «Совушка» і його керівник Олександра Сова-Тимощенкова разом зі своїми колегами і друзями.
Вони встигли відвідати всі відділення та подарували новорічну казку і радість малюкам. Дітлахи були дуже раді подарункам і спілкуванню з новорічними персонажами.


«Сьогодні був чудовий день, встигли привітати діток з усіх відділень, послухати святкові віршики і пограти в ігри. Малеча і батьки були в захваті, ніяк не хотіли нас відпускати. Вони зовсім не чекали так рано Святого Миколая в гості. Спасибі всім, хто допоміг організувати це зимове диво! Ви найкращі!», - написала Олександра Сова-Тимощенкова.


Завдяки благодійному фонду, студентам Міжрегіонального вищого училища з поліграфії та інформаційних технологій і SHOKOsmile, вдалося організувати справжнє свято для дітей, щоб у цей день у них не зникала посмішка з обличчя.

Мої відео