Скільки українці відпочиватимуть взимку

Скільки українці відпочиватимуть взимку
186366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скільки українці відпочиватимуть взимку
На українців чекають чотири офіційних новорічних та різдвяних вихідних:

1.    Першим почесним вихідним на зимові свята є  25 грудня – Різдво за григоріанським календарем, яке офіційно запровадили ще три роки тому ;

2.    В день Нового року, з 28 по  31 грудня, люди працюватимуть, але в передноворічний день рекомендують скоротити робочий графік на годину, а вже з 1 січня, яке випадає на останній робочий день (п’ятниця) і до 3 січня почнуться офіційні вихідні дні;

3.    Перед православним Різдвом Христовим, який святкують за юліанським календарем, 6 січня також на годину скоротять робочий день, 7 січня по Україні буде вихідним;

4.    Уряд радить роботодавцям перенести робочий день з п’ятниці 8 січня на суботу, 16 січня. Таким чином, в українців будуть чотири додаткових дні на відпочинок, які нікому не завадять.

Сам Президент також збирається у відпустку зі своєю дружиною Оленою Зеленською. Після Нового Року у Володимира буде кілька днів відпочинку. Під час відпочинку президент буде на телефонному зв’язку та розв'язувати термінові питання.

Прессекретарка президента Юлія Володимирівна Мендель повідомила, що новорічне привітання Зеленського ще не записане, а тільки знаходиться на стадії написання сценарію та промови. Саме привітання телеканали будуть транслювати за власним бажанням.

Також найближчими днями голова держави та перша леді візьмуть учать у запалюванні ялинки, яку поставлять та прикрашатимуть біля Офісу Президента. Наголосили, що прикраси на ялинці будуть дуже цінними та мають свою власну історію.

Просимо під час вихідних та локдауну дотримуватися усіх затверджених Міністерством охорони здоров’я правил під час пандемії:

·       Одягати маску в приміщеннях та у людних місцях:

·       Обробляти руки та поверхні санітарними засобами;

·       Дотримуватися дистанції 1.5 метри один від одного;

За новинами України слідкуйте на сайті, бережіть себе та вдалих вам новорічних свят!!!

Мої відео