Секрети Ірини Венедиктової

Секрети Ірини Венедиктової
202422 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно стало відомо про те, що саме Ірина Венедиктова з її прокурорами хочуть розповісти антикорупційному комітету Верховної Ради України. З їхньою допомогою в країні знизили рівень кримінальної протиправності, на 15,2% кількість особливо тяжких злочинів, на 7,2% злочинів проти життя і здоров'я і на 22,7% розкрадань майна.

Крім цього вона повинна була розповісти про інші цифри і факти, які допомагають їй підтримувати такий рівень показників. Але несподіваний поворот трапився на засіданні антикорупційного комітету. Вона не просто не стала розповідати про те, як вони цього досягли, але і взагалі приховала всю інформацію.

Що ж викликало таку реакцію і чому вона різко передумала?

Антон Поляков стверджує, що не було ніяких виразних пояснень такого вчинку. Вона просто передумала розповідати і навіть не стала пояснювати, що так сильно вплинуло на її позицію, можливо, вона не хоче, щоб хтось розкрив їхні подальші плани, але тоді їх можна просто не оголошувати, а можливо це обумовлено тим, що жінка не хоче розкривати систему своєї роботи. Але як би там не було всі свої секрети вона залишила при собі, а нам залишається тільки гадати.

Але що ще дивно - так це те, що всі дані у гучній справі "Роттердам +", які повинні були розкрити на тому ж засіданні так само залишилися засекреченими. Сама ж Ірина Венедиктона заявляла про те, що люди хочуть мати всі відповіді, але по її волі все вони так і залишилися засекречені. Що ж змінилося з того моменту? І невже цю залізну леді зміг хтось залякати?

Ці загадки так і залишаються відкритими для нас. Можливо, хтось зможе відповісти на всі питання, ну а до тих пір ми будемо тримати руку на пульсі і збирати факти про їхню діяльність.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео