Контрабанда вогнепальної зброї

Контрабанда вогнепальної зброї
66302 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Дніпропетровщині затримано групу людей, яких підозрюють у виготовлені вогнепальної зброї. За час своєї діяльності групі злочинців вдалось збути понад 100 одиниць вогнепальної зброя.


В ході проведення спецоперації було залучено багато підрозділів, а саме карний розшук Дніпропетровської та Київської областей, слідче управління ГУНП в Дніпропетровській області, бійці з полку поліції особливого призначення та прокуратура. Завдяки злагодженій роботі усіх ланок вдалося затримати усіх причетних до незаконної діяльності.


Органами було встановлено склад злочинного угрупування, до нього входило четверо чоловіків, які були мешканцями Дніпропетровської та Київської областей. Організатор групи перебував за кордоном та звідти керував злочинцями. Один із членів групи закуповував стартові пістолети, займаючись контрабандою зі Сходу України, а решта причетних переробляли та продавали зброю в мережі Інтернет.


Під час перевірки однієї із адміністративних будівель в м. Київ поліцейськими було виявлено обладнання, що використовувалось для виготовлення та переробки зброї. Також відбувся обшук помешкань усіх фігурантів справи, було знайдено понад 50 одиниць вогнепальної зброї, 70 ножів, 500 патронів, порох та інші речові докази. Також вдалось розшукати покупців з різних міст України. На даний момент у них проводяться обшуки та вилучення незаконно придбаної зброї.


В ході слідства з’ясувалось, що всі підозрювані у справі раніше вже притягались до кримінальної відповідальності за такі ж злочини. Поки що чоловіків затримано.

Мої відео