Захисне скло Київ : За що такі гроші?

Захисне скло Київ : За що такі гроші?
48285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як часто літає ваш смартфон? За статистикою кожен другий користувач Києва хоча б раз в житті невдало випускав пристрій з рук, розбиваючи екран. Прикра павутинка на захисному склі - найпоширеніша поломка серед мобільних гаджетів Києва. При цьому багато в Києві зовсім не поспішають міняти захисне скло. Навіть маленькі тріщини можуть нанести удар, якщо не по здоров'ю у вигляді подряпаного пальця під час свайпа по відколу, так по гаманцю. Чи є спосіб зробити такий екран придатним до використання без заміни скла дисплея в Києві? Ми знайшли рішення. А поки розберемося - чи здатні захисні плівки та захисні стекла запобігти пошкодженням? Почнемо з плівок. Ми взяли найдешевшу в Києві, універсального розміру, за 180 грн і дорогу за 700 грн. Її виробник заявляє, що вона збільшує міцність екрану аж в 10 разів! А як доказ демонструють відео, де смартфоном з плівкою забивають цвяхи - ну ви бачили ці ролики сто разів.

Захисне скло Київ : Перевіримо гучні заяви

У дешевої плівки виробник заощадив на всьому. Вона виявилася менше заявленого розміру і різати її потрібно самому. У процесі використання дисплей гірше реагує на дотики, та й, загалом, відчуття якісь «ну такоє»... Схоже через відсутність на плівці олеофобного покриття.
Олеофобное покриття – це найтонша плівка з силікону і розчинника, відбиває вологу, жири і бруд. В результаті на екрані залишається менше відбитків, а палець краще ковзає по поверхні. А що там із захисними функціями? На справу виходять головні вороги всіх стекол екранів. Ключі.
Треба визнати, що від невеликих натисків дешева плівка все ж захищає. Але якщо натиснути сильніше - зчитувати інформацію дисплея буде проблематично. Але головне - після демонтажу захисту, скло виявилося цілим і неушкодженим. Те ж саме ми виконали з дорогою плівкою. Палець по ній ковзає легко, дисплей відгукується добре, а ключі і монети вона і зовсім ніби не помічає.

Захисне скло Київ : Переходимо до більш брутальних експериментів

Смартфон з дорогою захисною плівкою ми встановимо біля основи прозорої труби і будемо кидати різні гирькі (від 20 до 100 грамів) з висоти один метр - це приблизний рівень кишені - і з висоти людського вуха - близько 2 метрів.
Екран витримав натиск всіх гирьок, які падали з метрової висоти. А потім пережив навіть 100-грамовий вантаж, який прилетів з двох метрів.
Нам стало цікаво - це плівка така міцна або все таки саме скло смартфону? Відклеїли і нанесемо аналогічний удар без захисту. Але скло рідне впоралося і тут без будь-якої допомоги захисного скла. Треба було щось змінювати. Ми ще раз наклеїли плівку, а гирьки стали відправляти вниз не плоскою стороною, а закругленою, щоб сконцентрувати удар в одній точці. Отже, висота максимальна - 2 метри. Вантаж - 100 грамів.
Варто визнати, що дорога плівка все таки добре проявила себе. Але сподіватися, що вона захистить екран при будь-якому падінні не варто. Особливо небезпечні точкові і торцеві удари - тобто в бічну, неприкриту частину скла смартфона. Тут і дешеві і дорогі плівки абсолютно безпорадні. А ось із запобіганням подряпин - обидва варіанти справляються.

Захисне скло Київ : Тепер розберемося з захисними стеклами

Найдоступніше в Києві захисне скло на останню модель смартфона з яблучком нам обійшлося в 250 грн (ми купили його в звичайному кіоску в підземному переході), а найдорожче в Києві захисне скло, яке зовні абсолютно таке ж - в 1000 грн! При цьому різниці в тому, як ці захисні стекла протистоять подряпинам, ми не помітили ніякої!
Як то кажуть, якщо немає різниці - навіщо платити більше? У нашому випадку обидва захисні скла мали твердість 9H за шкалою Мооса. Саме на цю цифру потрібно звертати увагу при покупці захисного скла в Києві. Вона означає, що таке захисне скло може подряпати лише алмаз і ніякі металеві предмети йому не страшні. Хоча, дуже часто виявляється, що ця інформація всього лише «мутка» хитрих продавців в Києві. Цифру вказують, а захисне скло при цьому крихке. Це доводить і наш краш-тест. Дешеве захисне скло розбилося вже після падіння гирькі в 50-грамів з висоти 1 метра.
А ось дороге захисне скло витримало аналогічну вагу і навіть 100-грамовий снаряд, який прилетів з метрової висоти.
Розбити дороге захисне скло вдалося лише з 2-метрової висоти падінням 20 грамового вантажу.
Проте, навіть самі виробники попереджають, що ані захисні стекла, ані тим більше плівки - це не панацея.

Захисне скло Київ : Підсумки

Наша порада - переплачувати за найдорожчі захисні стекла все ж не варто. Часто це те ж саме, тільки в красивій упаковці з набором для більш простої установки і з націнкою за бренд смартфона. Як і у випадку з плівками, найкраще - це варіанти середньої ціни - міцність та ж, але без переплат. Ну і останнє: на ринку в Києві не так давно з'явилася новинка: дуже міцні і гнучкі "бронеплівкки". Вони дуже схожі за властивостями до бронеплівок, які клеяться на автомобілі останнім часом.
Справа в тому, що там поліуретанова силіконова основа, при цьому вона доопрацьована спеціально під пристрій гаджетів так, щоб з часом ця плівка від частого використання, носіння не жовтіло та не відклеювалося ... Затягнути нею можна і екран, і корпус пристрою. Заготівлю поміщають в особливий верстат, вибирають модель вашого смартфона і точно під нього вирізують плівку. Найцікавіше - клеїти такий захист можна прямо поверх невеликих тріщин і відколів і вони зникають (правда іноді лише частково)! Ви можете знайти подібну плівку у компанії Bronosmart, Київ, вул. Велика Васильківська 108. Знайдіть час завітати і можете користуватися смартфоном без ризику для здоров'я і шкоди для гаманця довгі роки.
Бронеплівка Bronosmart в Києві (на відміну від захисного скла) демонструє ідеальні сенсорні характеристики. Як можна довіряти плівці більше, ніж захисному склу? - Вся справа в пружних властивостях бронеплівки і в законах фізики. Захисне скло має кристалічну структуру. І хоча на перший погляд захисне скло виглядає твердим, при падінні енергія удару не поглинається ним. Тому захисне скло руйнується (а разом з ним є ризик, що розіб'ється рідне скло дисплея). Бронеплівка відрізняється від захисного скла і стандартної плівки тим, що має високий коефіцієнт пружності. Саме в цьому і полягає секрет успіху бронеплівки. На відміну від продавців китайських захисних стекол і звичайних плівок, в компанії Bronosmart в Києві за більш ніж 4 роки зникло таке поняття як «незадоволений користувач» (на відміну від захисного скла, де їх кількість в Києві множиться щороку). До 5-річного ювілею Bronosmart в Києві представляє безпрецедентну послугу поклейка «Full Body 360». «Full Body 360» - це найкраще, що можна знайти в Києві для тих, хто цінує свої гаджети.

Теги: Защитное стекло Киев,Захисна плівка Київ,Захисне скло iphone,Захисне скло samsung,Захисне скло xiaomi,Защитное стекло iphone,Защитное стекло samsung,Защитное стекло xiaomi,Захисне скло і плівки,Захисне скло на телефон,стекло vivo,стекло oppo,стекло motorola,стекло oneplus,стекло realme,стекло huawei
Автор: bronosmart
Мої відео