Карантин вихідного дня закінчився.

Карантин вихідного дня закінчився.
46445 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чернігівська влада не буде ухвалювати жодних додаткових рішень.

Додаткових рішень на рівні міста при скасуванні карантину вихідного дня не потрібно. Про це заявив секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако вчора, 3 грудня, на засіданні виконавчого комітету.

За його словами, до нього зверталося багато підприємців у зв’язку з рішенням Уряду про скасування карантину вихідного дня.
– Запитували, чи будуть якісь додаткові рішення міської ради. Хочу повідомити: у зв’язку з тим, що ми не приймали жодних рішень про запровадження обмежень вихідного дня, ми і не будемо їх скасовувати.
Відповідно, як тільки рішення Уряду буде опубліковане та вступить у силу, не треба чекати жодних пояснень від міської влади – все може працювати згідно з тим режимом обмежень помаранчевої зони які діють, – сказав Олександр Ломако.
– Повідомляємо всім, що міська влада не повинна тут приймати жодних рішень, тому всі в суботу працюйте відповідно до встановлених графіків і до законодавства, – додав секретар міської ради. 
Також Олександр Ломако додав, що сам він вважає запровадження карантину вихідного дня рішенням помилковим, адже практика показала, що кількість захворювань за ці дні і тижні, не зменшилася а навпаки, збільшилася.

Мої відео