У Прилуках, на Чернігівщині поліція затримала чоловіка під час збуту наркотичної речовини

У Прилуках, на Чернігівщині поліція затримала чоловіка під час збуту наркотичної речовини
45458 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Прилуках, на Чернігівщині поліція затримала чоловіка під час збуту наркотичної речовини, а саме "амфетамін". Кримінальна поліція затримала чоловіка 1998 року народження поблизу одного з поштових відділень. У ході слідчих дій виявилося, що місцевий житель вже не одноразово  був затриманий за розповсюдження психотропної речовини. Більше того, в телефоні затриманого є фотозвіти місць, де той раніше робив наркотичні закладки. Загальна вага пакунку близько півкілограму.
Провівши санкціонований обшук помешкання громадянина, було виявлено пакет з амфетаміном, який поліція вилучила і відправила  на експертизу.
Підозрюваного було затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. На разі вирішується обрання запобіжного заходу.
За даними фактами розпочато провадження за двома статтями кримінального кодексу України, частиною 2 статті 307 ( збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів) та статтею 309 (відповідальність за зберігання наркотиків або психотропних речовин) Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Мої відео