Офіцеру-наркодилеру повідомлено про підозру

Офіцеру-наркодилеру повідомлено про підозру
55669 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону спільно зі слідчими Київського ВП Вінницького ВП ГУНП у Вінницькій області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України військовослужбовцю, який проходить контрактну службу у лавах Національної гвардії України.

   23.11.2020 року інспекторами сектору реагування патрульної поліції ГУНП у Вінницькій області затримано старшого лейтенанта НГУ, який неодноразово займався розповсюдженням наркотичних речовин. Установлено, що в момент затримання він зберігав при собі розфасовані у пакетики особливо небезпечні синтетичні психотропні речовини, обіг яких заборонено.

   Під час проведення слідчих дій виявлено 14 місць зберігання пакунків (закладки) із вмістом вищевказаної речовини.

   Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

   Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 307 ККУ передбачає затриманому покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Військова прокуратура Вінницького гарнізону,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,повідомлено про підозру,НГУ,офіцер,наркодилер,психотропна речовина,наркотична речовина,закладки
Мої відео