Підсумки результатів голосування Дніпровська міська ТВК обіцяє оголосити найближчими днями

Підсумки результатів голосування Дніпровська міська ТВК обіцяє оголосити найближчими днями
60244 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі триває перерахунок бюлетенів до Дніпровської райради від ДВК, по яких виникли питання. Так, до голови ДВК №121389 зателефонували буквально за пів години до початку процедури і попросили приїхати до ТВК.

«Опрацьовані всі протоколи 428-ї ДВК, з них плюс-мінус половина була відправлена на уточнення. В останні дні до п'ятниці було затягування роботи при уточненні протоколів, оскільки дільничні виборчі комісії не поспішали нам їх здавати. У нас один день п`ятниці майже згорів», — ділиться член Дніпровської міської ТВК Ігор Хоменко.

Перерахунок бюлетенів відбувається через виникнення спірних моментів: незрозуміло прописаний номер кандидата або де саме стоїть позначка чи плюсик за партію. У неділю перераховували бюлетені кандидатів до Дніпровської райради, отримані від ДВК №121121 та №121115. У понеділок планують перерахувати бюлетені в райраду чотирьох-п'яти ДВК.

Потім будуть перераховувати спірні виборчі дільниці по результатах голосування в Дніпропетровську облраду. І тільки після цього до міської ТВК привезуть протоколи восьми районних виборчих комісій з результатами по голосуванню за міського голову та депутатів міськради Дніпра.

Теги: Дніпро,ТВК,перерахунок,бюлетені,спірні моменти
Мої відео