У Дніпрі звели сучасну криту арену для олімпійських видів спорту

У Дніпрі звели сучасну криту арену для олімпійських видів спорту
55885 ПЕРЕГЛЯДІВ

Величезна многофункціональна зала буде базою не тільки для тренувань, а й міжнародних змагань. Використовувати її можна для 60 видів спорту, повідомляють в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Найкраща в регіоні крита арена незабаром відкриється у новозбудованому спорткомплексі поблизу стадіону «Олімпійські резерви». Крита арена площею майже 1,4 тис м і заввишки 16 м може використовуватися для волейболу, баскетболу, тенісу, є вісім кортів для бадмінтону. Велика площа дозволяє проводити тренування та змагання з ігрових видів спорту, а також художньої гімнастики, карате, дзюдо, тхеквондо. Загалом з 60 видів спорту.

«На підлозі — спеціальний спортивний паркет, що додає амортизації та зменшує ймовірність травмування, — повідомляють у ДніпроОДА. — Крита арена оснащена спеціальним освітленням для проведення телетрансляцій, фото- і відеозйомок. Замість вікон — цільні вітражі із шумоізоляцією, які зроблені з міцного скла, призначеного для великих споруд».

Щодо нового шестиповерхового спорткомплексу, він вже введений в експлуатацію. Поруч з ним наразі зводиться Олімпійський будинок.



Теги: спортивна арена, Дніпро,тренування,змагання,будівництво
Мої відео