День Незалежності України. Як святкують це свято українці

День Незалежності України. Як святкують це свято українці
32123 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі небайдужі громадяни вже другий рік поспіль збираються в центрі Києва і проводять Марш Захисників задля того, аби вшанувати героїв та захисників держави. Нагадаємо, що Україна сьогодні святкує 29 річницю своєї незалежності.
Учасники АТО, активісти різних політичних сил, жителі міста та ще десятки тисяч людей добровільно вирішили взяти участь в святковому Марші. Люди вийшли на Марш зі своїми дітьми та домашніми улюбленцями, щоб долучитись до цієї святкової події. Більшість людей мала на собі український традиційний одяг, зокрема вишиванки, вишиті сукні, дівчатка вийшли з українськими віночками на голові.
У церемонії також взяли участь генерал-лейтенант Михайло Забродський, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош, Андрій Білецький, засновник та перший командир полку «Азов», а також ветерани бойових дій на Донбасі.
Слід зазначити, що попереду Маршу йдуть матері, члени сімей та родин загиблих військовослужбовців, а також українські військові, які були поранені під час бойових дій на Донбасі.
Ввечері, 24.08.2020 р. учасники Маршу Захисників, будуть вшановувати загиблих героїв біля Стіни Пам’яті у Свято-Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі на Михайлівській площі.
Поліція та медичні бригади під час Маршу чергували вздовж всього шляху.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,День Незалежності,Марш захисників України
Автор: News Ukraine
Мої відео