Сильні тілом і духом: на Донеччині українські захисники започаткували спільні спортивні тренування

67859 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейські, нацгвардійці, прикордонники та рятувальники пліч-о-пліч несуть службу в умовах збройного конфлікту. Щоб бути спроможними зберегти життя людей, захистити свій народ, вони щодня тренуються – разом. Бо вважають, що сила – у єдності.
Представники органів системи МВС мають одну спільну мету – забезпечити безпеку на Донеччині. А для цього потрібно бути сильними, витривалими та згуртованими. Силовики об’єдналися не тільки на службі, але й в спорті. «Ми – побратими, одна команда», - кажуть правоохоронці. До неї увійшли представники різних підрозділів Національної поліції, Національної гвардії, в тому числі полку «Азов», Донецького прикордонного загону, Державної служби з надзвичайних ситуацій. Серед поліцейських – оперативники, кінологи, бійці спецпідрозділу КОРД і роти поліції особливого призначення.
На спільних тактичних навчаннях вони відточують професійну майстерність, а на спортмайданчику доводять до ідеалу свою фізичну підготовку. Заняття проходять в Маріуполі під керівництвом тренера з кросфіту Олександра Лугового.
Силовики займаються кросфітом, стронгменом, важкою атлетикою, функціональним багатоборством. «Спортсмени показують гарні результати, у кожній з цих дисциплін ми маємо переможців», - відзначає тренер.
Найбільш універсальна дисципліна, яка дає змогу розвиватися всебічно, - це кросфіт. Він дозволяє максимально «прокачати» себе, бо поєднує різні вправи: біг, веслування, велоспорт, гімнастику тощо. Кросфіт дає правоохоронцям змогу займатися будь-де за допомогою підручних засобів – каменів, скатів, колод та канатів.
«Це не просто спільні тренування - це братство. Ми відпрацьовуємо взаємодію, підтримуємо бойовий дух одне одного, навчаємося діяти як один організм. Бо від підготовки і згуртованості працівників різних силових структур залежить безпека і життя людей», - стверджує заступник начальника поліції Донецької області Артем Кисько. Поліцейський є фіналістом «Ігор нескорених» у Києві.

Відділ комунікації
поліції Донецької області

Мої відео