Петровський Олександр Володимирович: у духовно-культурному центрі «Українське подвір’я» регулярно проходять тематичні заходи

Петровський Олександр Володимирович: у духовно-культурному центрі «Українське подвір’я» регулярно проходять тематичні заходи
34034 ПЕРЕГЛЯДІВ

Духовно-культурний центр «Українське подвір’я», що у  місті Дніпрі, часто запрошує дітей місцевих шкіл відвідати тематичні вечори за участю інших волонтерів та громадських об’єднань. Один з таких заходів, організації якого сприяв Міжнародний благодійний фонд «Солідарність», був День волонтера.

Ініціативу проведення такої зустрічі висловили представники фонду «Солідарність», який беззмінно очолює меценат Петровський Олександр Володимирович. Для цікавої лекції запросили місцевих зоозахисників. Волонтер Вероніка Конькова, яка займається порятунком та допомогою диких тварин принесла з собою сокола Ципу, який свого часу був підібраний ще малим пташеням і врятований небайдужими людьми. Зоозахисниця розповіла дітям про диких тварин і поділилася важливою інформацією, що робити, якщо знайшли пораненого або дезорієнтованого дикого птаха. Волонтери розповіли про важливість і цінність роботи, яку вони щоденно виконують, і відповіли на питання, які цікавлять молодь.

На зустрічі були присутні також військові, які захищають Україну на сході. Вони поділилися власними історіями з фронту, пов’язаними з домашніми та дикими тваринами, розповіли про вдячність та підтримку, яку чотирилапі надають їм у важких ситуаціях. 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.komitet
Мої відео