Петровський Олександр Володимирович: під час епідемії і карантину люди потребують особливої допомоги і підтримки

Петровський Олександр Володимирович: під час епідемії і карантину люди потребують особливої допомоги і підтримки
35461 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 6 квітня на вулицях та в установах України введений обов’язковий масочний режим.

Знаючи, не всі громадяни можуть придбати маски, Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» Олександра Петровського виділив кошти для того, щоб роздати ці засоби безпеки всім, хто їх потребує.

Кілька днів тому у всіх районах міста Дніпра представники фонду «Солідарність» роздавали захисні маски просто на вулицях.

Отримали такі невеличкі подарунки у першу чергу пенсіонери. Як розповіли вони, їхньої пенсії не завжди вистачає, аби купувати маски, які зі збільшенням попиту подорожчали у кілька разів. Окремі пенсіонери шиють маски самостійно, деякі змушені взагалі не виходити з дому, аби не порушувати правила карантину.

Саме щоб допомогти незахищеним верствам суспільства, у першу чергу пенсіонерам, малозабезпеченим громадянам та людям з інвалідністю, фонд Олександра Петровського заготовив кілька сотень одноразових захисних масок.

Крім цього, велику кількість масок фонд «Солідарність» направив у зону ООС і до місцевих лікарень, щоб забезпечити тих, хто не має змоги самоізолюватися вдома.

Ця акція, за твердженням активістів, довгострокова, вона триватиме доти, доки не припиниться епідемія і не буде скасований масочний режим у всій країні.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Мої відео