З нагородами усіх ґатунків на Батьківщину повернулися українські дзюдоїсти

З нагородами усіх ґатунків на Батьківщину повернулися українські дзюдоїсти
89982 ПЕРЕГЛЯДІВ

1 золоту, 2 срібні, а також 1 бронзову медалі на Чемпіонаті світу з дзюдо серед ветеранів вибороли спортсмени з Дніпропетровщини. Світовий форум відбувся в марокканському Марракеші, а участь у змаганнях взяли більше тисячі учасників з 51-ої країни світу.

Першим з представників нашої області “срібну” нагороду до української скарбнички поклав Олександр Венгер з Павлограду — найстарший учасник команди, який виступив у категорії серед спортсменів 65-69 років. Також “срібло” завоював Олексій Овчаренко, а бронзовим призером став Євген Супрун. Вражаючий результат продемонстрував дніпрянин Ілля Чимчиурі — дзюдоїст тріумфував на змаганнях, ставши шестиразовим чемпіоном світу серед ветеранів. Усього Національну збірну України представляв 31 дзюдоїст. Загальний здобуток команди — 3 золотих, 7 срібних та 2 бронзові медалі.

"Окрім іншого, мій результат обумовлений тренуванням у колективі справжніх професіоналів, а також підтримкою обласної федерації та її президента. Гарна атмосфера піднімає дух спортсмена. Скажу відверто, на Чемпіонаті світу я виступав в останнє. І слава Богу", — каже шестиразовий чемпіон світу серед ветеранів Ілля Чимчиурі.

Нагородою задоволений. Тренуємося. Вважаю, що ми на вірному шляху”, — зізнається “бронзовий” призер Чемпіонату світу серед ветеранів Євген Супрун.

Це тільки початок. Далі буде більше. Далі буде краще. Далі буде цікавіше”, — каже президент Федерації Дніпропетровської області Михайло Кошляк.

Мої відео