Петровський Олександр Володимирович: підтримка молодих спортсменів-футзалістів дуже важлива для розвитку цього виду спорту

Петровський Олександр Володимирович: підтримка молодих спортсменів-футзалістів дуже важлива для розвитку цього виду спорту
35569 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже четвертий рік поспіль у Дніпрі проходить турнір з футзалу для дітей та юнаків.Змагання, що вже стали традиційними, цього разу матеріально та організаційно підтримав благодійний фонд «Солідарність» та особисто його президент Петровський Олександр Володимирович.

У турнірі змагатимуться різні команди з Дніпропетровської та Запорізької області. Те, як швидко росте і стає все більш популярним цей турнір, можна побачити за кількістю команд-учасниць. У перший рік заявки подали лише 12 спортивних колективів, цього року – 64. У турнірі беруть участь діти та юнаки 8 – 16 років, загалом 5 вікових категорій. 24 квітня мають бути оголошені фіналісти та переможці турніру. Головний тренер дитячо-юнацької ліги з футзалу Олександр Юзик розповів, що його учні вже мають срібло та бронзу на міжнародних змаганнях. Тож він покладає великі надії на своїх підопічних та дякує Фонду та особисто меценатам за таку важливу допомогу.

Як зазначають тренери та організатори турніру, такі змагання дуже важливі для молодих спортсменів. Вони не лише допомагають відточити навички, але й розвивають у дітей та підлітків бажання удосконалюватися, зростати морально. Натомість ризик набути поганих звичок у молодих спортсменів зменшується.

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.mykolayiv
Мої відео