Петровський Олександр Володимирович: вихованці дитячого будинку з радістю відвідали майстер-клас з виготовлення хачапурі

Петровський Олександр Володимирович: вихованці дитячого будинку з радістю відвідали майстер-клас з виготовлення хачапурі
42891 ПЕРЕГЛЯДІВ

Благодійний фонд «Солідарність» та його беззмінний очільник Петровський Олександр Володимирович не лише регулярно допомагають дитячим будинкам та інтернатам, але й залучають інших до цього.

Нещодавно майстер з Pizza Veterano провів цікавий кулінарний майстер-клас у Дніпровському дитячому будинку та дав дітям корисний урок з приготування хачапурі.

Іван Безклубий, кухар піцерії, із задоволенням розповів вихованцям дитячого будинку про особливості і технологію роботи з тістом. Гість навчив дітей, як правильно і легко робити дріжджове тісто, розкрив кілька професійних секретів. У результаті разом з майстром діти змогли зробити власними руками смачні хачапурі. Усі задоволені, адже тепер завдяки новим навичкам вони власноруч зможуть урізноманітнити свої щоденні обіди.

Це не перший цікавий і корисний кулінарний майстер-клас, який діти змогли отримати завдяки активності Олександра Петровського та представників Фонду. Раніше дітям з цього ж дитячого будинку та інших закладів влаштовували уроки з приготування варення, розпису печива. Регулярно проводять уроки етики та підвищення екологічної грамотності. Такі заходи – підтверджують, що відповідальні меценати не лише дбають про матеріальне забезпечення сиріт та дітей з інвалідністю, але й прагнуть якнайкраще залучити їх до соціуму.

 

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Петровський Олександр Володимирович
Автор: redactor.poltava
Мої відео