Найкращі спортсмени дніпровської школи №23 відкрили олімпійський тиждень

Найкращі спортсмени дніпровської школи №23 відкрили олімпійський тиждень
118342 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тиждень спорту та здоров’я. Учні 23-ї школи Дніпра долучилися до Всеукраїнського олімпійського тижня. Його розпочали святковою лінійкою та парадом власних чемпіонів.

Вихованці школи – чемпіони та призери змагань не лише з хокею, а й з  боксу, тхеквондо, футболу, греко-римської боротьби, гімнастики спортивно-бальних танців та інших видів спорту.

Привітати учнів приїхали видатні спортивні діячі, очільник обласного управління молоді та спорту, представники спортивних федерацій та національного олімпійського комітету.

"Команда створюється не лише на льодовий аренах або залах, а й у школі. І як результат співпраці із школою №23, – наші хлопці, які є багаторазовими чемпіонами України", - зазначив член Дніпропетровської філії федерації хокею України Костянтин Таратута.

Олімпійський тиждень проводять, аби популяризувати серед молоді  спорт та здоровий спосіб життя, розповідають у школі.

"Протягом тижня кафедра фізичної культури та спорту влаштовує дітям різні змагання – з футболу, шахів та інших видів спорту", - каже  заступниця  директора з виховної роботи школи №23 Ірина Челомова.

Традиційно олімпійські тижні та Всеукраїнські олімпійські уроки розпочинаються у другий тиждень вересня. Цьогоріч вони пройдуть під гаслом “дружба, взаємодопомога та повага”.

 

Мої відео