"Будівельник" несподівано змінив головного тренера: хто очолив баскетбольний гранд

"Будівельник" несподівано змінив головного тренера: хто очолив баскетбольний гранд
374829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво столичного "Будівельника" звільнило Валерія Плеханова з посади головного тренера команди та призначило коучем його недавнього асистента.

Янік Маррі – новий керманич "гладіаторів". Американський фахівець пішов на підвищення після роботи в штабах Міглініекса та Плеханова.

Для нового головного тренера "Будівельник" стане першим самостійним досвідом на професіональному рівні. Перед приєднанням до лав столичного колективу він займався розвитком гравців в академії FYN Hoops у США та працював помічником менеджера в коледжі Південно-Східного Іллінойса.

Із Плехановим на чолі "гладіатори" пробилися в плей-офф Кубка Європи ФІБА та Північної європейської баскетбольної ліги. Восени кияни не змогли вийти в основний раунд баскетбольної Ліги чемпіонів. Резерв команди під орудою Дмитра Забірченка йде в лідерах Суперліги.

Маррі вже почав працювати з "Будівельником". Столичний гранд готується до матчів Балканської ліги проти чорногорського "Міленіюма". Вони заплановані на 1 і 2 березня.

 

Теги: Будівельник,Валерій Плеханов,Баскетбол, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Янік Маррі,Кубок Європи ФІБА,Кубок Європи ,Кубок ,ФІБА,Дмитро Забірченко,Забірченко,Чемпионат Украины
Автор: admin.sportcomua
Мої відео