Звернення Президента України Володимира Зеленського

473 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глобальна свобода давно має дефіцит глобальних перемог. Україна разом з Америкою, із партнерами цей дефіцит усуває. Утім іти цим шляхом треба разом – до перемоги.

Коли ми зможемо завершити цю війну, вигнавши окупантів, так само разом зможемо почати складну роботу з відбудови України – наших міст, нашої економіки, інфраструктури.

Ми вже змогли привернути увагу й налагодити співпрацю з такими гігантами міжнародного фінансового й інвестиційного світу, як BlackRock, J.P. Morgan і Goldman Sachs. Тисячі таких прикладів можливі! І кожен може стати великим бізнесом, працюючи з Україною. В усіх галузях, від зброї та оборони до будівництва, від зв’язку до аграрного сектора, від транспорту до IT, від банків до медицини.

Вірю, що свобода завжди має перемагати. І запрошую вже зараз працювати з нами.

Сказав це під час звернення до лідерів січневої зустрічі Національної асоціації державних палат штатів, яка зосереджує увагу на політиці й економічному зростанні Сполучених Штатів. І я дякую лідерам і кожному американцю за розуміння необхідності підтримувати Україну в боротьбі проти агресора.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео