Зрада. Шокуюча заява телеведучої Сніжани Єгорової

Зрада. Шокуюча заява телеведучої Сніжани Єгорової
306497 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, на цьому тижні сталася шокуюча подія. Відома українська ведуча, Сніжана Єгорова відкрито у своїх соцмережах заявила про те, що підтримує політику очільника Кремля. Після 8 років війни з країною агресором і тут така заява. Звичайно ж це обурило багатьох людей, які слідкують за сторінками Єгорової в мережі.

З попередніх виступів ведучої можна чітко зрозуміти, що вона не підтримує політику нинішнього президента України, Володимира Зеленського. На це вона має повне право, але говорити про те, що вона прихильниця політики очільника Росії, Володимира Путіна здається це занадто. При тому ж будучи медійною особою, це не зовсім вірний приклад суспільству.

Шоу-бізнес також не залишився осторонь. На даний допис відреагували такі люди, як Ігор Кондратюк, акторка Ірма Вітовська та ін. Ірма прокоментувала, що раніше з Єгоровою товаришували, але через різні політичні погляди припинили спілкування.

На даний час, на скільки відомо ведуча знаходиться закордоном. В якій саме країні інформації немає.

Ситуацію також прокоментувала донька Єгорової, Стася Ровінська, яка працює на 1+1 ведучою шоу «Твій день». В прямому ефірі вона сказала, що не розділяє поглядів зіркової мами і повністю дотримується українських поглядів та переживає за свою родину і за своїх менших брата і сестру, які знаходяться з матір’ю. Також Стася заявила, що вони не спілкуються з матір’ю близько року з різних причин і різні політичні погляди одна з них.

Я не збираюсь засуджувати чиїсь політичні погляди. Кожен має право на свою думку і звичайно ж є люди, які згодні саме з думкою Сніжани. Більшість із них це звичайні українці, які мають рідних в Росії. Але чи потрібно було робити це так зухвало? І тепер дійсно цікаво, як відреагує на це СБУ. Чи це входить в межі норми?  Залишається слідкувати. Мирного неба Україні.

Теги: Сніжана Єгорова,політика,країна-агресор,Путін
Мої відео