Алан Патрік: Моя сім'я повністю адаптувалася в Україні – почуваюся дуже щасливим. Хавбек підписав новий контракт з донецьким клубом

Алан Патрік: Моя сім'я повністю адаптувалася в Україні – почуваюся дуже щасливим. Хавбек підписав новий контракт з донецьким клубом
398992 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півзахисник "Шахтаря" Алан Патрік поділився емоціями після підписання нового контракту та пообіцяв забивати ще більше м'ячів на шляху до титулів.

– Дуже щасливий, що підписав новий контракт і ще чотири роки представлятиму "Шахтар". Це особливий момент у моїй кар'єрі. Хочу подякувати клубу за довіру, за те, що запропонували продовжити співпрацю. Намагаюся радувати вболівальників та всіх співробітників клубу своєю грою та допомагати "Шахтарю" вигравати нові титули.

– Якщо повернутися на 10 років тому, у 2011-му, коли ти тільки прийшов у клуб, чи міг припустити, що у 2021-му будеш одним із основних та найкращих гравців "Шахтаря"?

- Справді, мій перший контракт з "Шахтарем" був підписаний 10 років тому. Тоді я прийшов у клуб дуже молодим, сьогодні ж я досвідченіший, виграв кілька титулів, позаду дуже багато матчів у футболці "Шахтаря". Зараз все зовсім по-іншому, але, як і тоді, почуваюся дуже щасливим. Моя сім'я повністю адаптувалася в Україні, а сам я завжди намагаюся віддаватися на поле на всі сто, демонструвати свій футбол, щоб досягати цілей, які ставить перед собою наш клуб. Своїм футболом постараюся й надалі заробляти дедалі більше довіри.

- У "Шахтарі" ти провів 178 матчів, забив 26 голів. Минулого сезону ти виграв у проекті "Battle голів", а цього року твій гол знову потрапив до номінації. Зізнайся, ти маєш намір кожен сезон забивати неймовірні по красі голи та перемагати?

– Я дуже щасливий, що саме мій гол уболівальники назвали найкращим у році. Щасливий до цього визнання. Намагатимусь забивати більше м'ячів, а також старанніше працювати, щоб добиватися для команди перемог та титулів. Сподіваюся, заб'ю ще багато красивих голів, які також припадуть до душі вболівальникам.

- А який зі 178 матчів у футболці "Шахтаря" став для тебе найважливішим і незабутнім?

- Було дуже багато матчів, багато хто запам'ятався, тому вибрати один дуже складно. Звичайно, класико з "Динамо" – це особливі ігри, які приносили нам чемпіонство. Завжди добре, коли перемагаєш і здобуваєш титули, досягаєш важливих перемог, у тому числі у Лізі чемпіонів. Ці матчі залишаться у моїй пам'яті назавжди.

– За цей час у тебе з'явилося дуже багато фанатів, щоб ти хотів їм сказати?

– Ми залишаємось разом ще на чотири роки. Обіцяю, що максимально віддаватимуся, щоб радувати вболівальників і разом іти до наших цілей. "Шахтар" на це заслуговує.

Джерело

Теги: Алан Патрік,Патрік,Украина,Алан Патрік Вікіпедія,Патрік Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,новости,новини,Футбол,новости футбола,новини футболу,Півзахисник "Шахтаря" Алан Патрік,Півзахисник "Шахтаря" Патрік,Півзахисник Шахтаря,Шахтар,Динамо
Автор: admin.sportcomua
Мої відео