Алек Болдуїн – винен чи ні? На кого ляже вина за вбивство операторки?

Алек Болдуїн – винен чи ні? На кого ляже вина за вбивство операторки?
322121 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще в жовтні цього року на знімальному майданчику однієї з кінострічок, де брав участь Алек Болдуїн, сталася трагедія. Актор випадково вбив операторку. Замість холостого патрона в рушниці виявився справжній.

Алека Болдуїна знають як актора вже дуже давно. Він почав свою кар'єру ще у 1980 році, тоді він знімався в серіалі. Потім якийсь час він продовжував брати участь у "мильних операх", де його помітили й запросили на епізодичну роль у фільмі. Після чого почалася ціла низка знімань, серед яких, наприклад, були "Бітлджус", "Місія нездійсненна: Нація ізгоїв" та "Перл-Харбор". Актор має зірку на Алеї слави та кілька нагород "Золотий глобус" та "Еммі". Але, здається, кар'єра актора під загрозою через нещасний випадок, що стався чи то з необачності, чи то через спробу саботажу.

Трагедія сталася на зніманні фільму "Раст". Актор грав відомого зловмисника 1880-х років, Харланда Раста. І в рамках ролі Болдуїн повинен був здійснити постріл з холостої рушниці. Звук справжньої стрілянини повинні були вже додавати спеціалісти з роботи зі звуком. Але якимось чином у вогнепальній зброї замість безпечного патрона виявився справжній. І саме він в той злощасний день вилетів з дула.

Відомо, що на знімальному майданчику вже лунали постріли. Тоді хтось в реквізит замість бутафорії поклав справжню вогнепальну зброю. Знімальна команда тоді влаштувала страйк. Але ніхто не очікував, що так підставити вирішать і безпосередньо продюсера та виконавця однієї з головних ролей – Болдуїна. Реквізитна зброя була заряджена по-справжньому.

Постріл, що стався, поранив одразу двох людей. У режисера Джоела Соузи прострілене плече, але він залишився живим. А от операторка Галина Гатчинс отримала поранення у груди. Постраждалих відправили до медичних закладів, Гатчинс взагалі вертольотом, але вона померла вже у лікарні. Відомо, що операторка – уродженка України.

Що стало причиною цієї ситуації – достеменно невідомо. Хто так вирішив нашкодити – також. Зрозуміло, що так, як це вже не перший випадок пострілів на знімальному майданчику саме цього фільму, там з'явився хтось, хто хотів, щоб сталася подібна ситуація. Спеціалісти зі зброї, що працювали на місці знімання, вважають, що можливим варіантом є саботаж.

Наразі є підозри, хто міг підставити знімальну команду та Болдуїна. Але поки що імен не озвучують.

Актор дав перше інтерв'ю після трагедії. Проте якихось нових деталей він так і не надав. Також він видалив свою сторінку в Twitter.

Як буде далі розвиватися ситуація – залишається тільки спостерігати. Але є надія, що все закінчиться благополучно для актора, а винуватців знайдуть.

Мої відео