Володимир Кличко: Усик увійшов в історію

Володимир Кличко: Усик увійшов в історію
398339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Кличко відреагував на нещодавню перемогу нового чемпіона WBA, IBF, WBO і IBO Олександра Усика (19-0, 13 КО) над британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

"Усик увійшов в історію. Він особливий. Він довгий час був непереможеним у важкій вазі і виграв всі титули, а тепер став чемпіоном і в супертяжах.

Джошуа? У мене була схожа ситуація, коли протягом 2004 року я програв два бої, але прийшов в норму і став одним з найбільш довгограючих чемпіонів. У нього ще є час", - сказав Кличко-молодший для Sky Sports.

Олександр Усик і Ентоні Джошуа в лютому-березні 2022 проведуть бій-реванш.

Теги: Володимир Кличко,Кличко,Володимир Кличко Вікіпедія,Кличко Вікіпедія,Владимир Кличко ,Владимир Кличко Википедия,Кличко Википедия,Украина,Україна,Спорт,новости,Новости спорта,новини,новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,бокс,новости бокса,новини боксу,WBA, IBF, WBO ,IBO , Александр Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія, Олександр Усик ,Усик, Джошуа Вікіпедія , Ентоні Джошуа,Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа Википедия,Энтони Джошуа
Автор: admin.sportcomua
Мої відео