Нічний кошмар для чемпіона? Британські експерти оцінили шанси Усика в бою з Джошуа

Нічний кошмар для чемпіона? Британські експерти оцінили шанси Усика в бою з Джошуа
239065 ПЕРЕГЛЯДІВ

Об'єднаний чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа в суботу ввечері на стадіоні Тоттенхема зіткнеться з обов'язковим претендентом WBO Олександром Усиком.

Чи зможе Джошуа протистояти бездоганному боксерському інтелекту Усика, який жодного разу не програвав на профі-рингу і домігся статусу абсолютного чемпіона в суперважкій вазі? Відповідь шукають експерти Sky Sports.

Адам Сміт (керівник відділу розвитку боксу Sky Sports)

«Володимир Кличко був надзвичайно хорошим технічним бійцем, розумним боксером зі всебічними навичками, але до бою з Джошуа він підійшов на заході своєї феноменальної кар'єри. Усик же знаходиться в розквіті сил, він лівша, а це важливий нюанс, адже в любителях Джошуа програвав боксерам-лівшам. На профі-рингу Джошуа лише одного разу бився з лівшею - і цей короткий бій з Чарльзом Мартін не дав жодної відповіді.

Усик надзвичайно вправний, з неймовірним аматорським послужним списком. Він непереможний в 18 боях на профі-рингу, він сильний не тільки швидкістю і навичками, а й інтелектуальними іграми, своїм способом мислення. Він дуже сильна людина.

Вважаю, що це найважчий бій в житті Ентоні Джошуа. Можливо, не на ментальному рівні, тому що у нього був реванш з Енді Руїсом, який побив його в першому бою, але Усик - безумовно, найскладніша проблема, з якою йому коли-небудь доводилося стикатися».

Меттью Маклін (екс-чемпіон Європи, 35-6, 22 КО)

«Я б сказав, що у Усика кращий боксерський IQ серед всіх бійців, з якими зустрічався Джошуа. Він повинен знайти спосіб, як чинити тиск на Усика, але при цьому не бути безрозсудним.

Це повинен бути розумний тиск, він повинен змусити Усика відчувати себе ніяково, як це робив Чісора. Але у Джошуа безперечно кращі технічні можливості, плюс він здатний потурбувати Усика своїм джебом.

Усик дуже хороший в підтримці дистанції, він вміє робити невеликий крок назад і різко повертатися в зону досяжності. Своїми фінтами, своїм джебом лівші він може провокувати Джошуа на удари, а потім контратакувати.

Усик висмоктує енергію суперників своєю фізичною присутністю. Ви завжди відчуває загрозу - в цьому він хороший».

Карл Фроч (екс-чемпіон світу в другій середній вазі)

«Безумовно – це найбільш технічно складний бій для Джошуа, тому що Усик технічно підкований в усіх аспектах боксу. Деякі порівнюють його з Василем Ломаченком, у якого не менш високий набір навичок.

Усик і Джошуа обидва брали золото на Олімпійських іграх, але Усик домагався статусу абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, який в той час був наповнений грізними боксерами.

Джошуа повинен використовувати свої габарити і силу, оскільки Усик не є природженим супертяжем. Якщо Ентоні вступить в технічну битву з Усиком, спробує за рахунок джеба триматися подалі від небезпек, щоб перемогти за очками, то це, ймовірно, єдиний спосіб, яким він може програти».

Джордж Грувз (екс-чемпіон світу в другій середній вазі)

«У Ентоні Джошуа є великі перемоги над Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним, які обидва були дуже гарні в технічному плані, але пройшли пік кар'єри. Усик, ймовірно, зараз перебуває в самому розквіті сил. У нього було два бої в суперважкій вазі, але він представляє реальну загрозу для Джошуа.

Усик - лівша, він дуже хороший на ногах, щоб переміщатися в межах і за межами досяжності. Він досить швидкий, щоб створити проблеми в хевівейті, він створює кути, які можуть потурбувати будь-якого з великих хлопців в цьому дивізіоні, бо вони не такі мобільні.

Також Усик може задавати пристойний темп і терпляче робити свою роботу. Він знає, що буде потрібно кілька раундів, що щоб нав'язати свою гру і вимотати суперника, а потім він буде дивитися, як можна заподіяти шкоду своїми ударами».

Джонні Нельсон (колишній чемпіон світу у важкій вазі)

«Олександр Усик - найкращий боєць, якого ми коли-небудь бачили на рингу з Ентоні Джошуа. З точки зору успіху - в аматорах і професіоналах - він кращий.

Не всі це розуміють. Люди можуть подумати, що Джошуа виходить на ринг з крузером, але я вважаю, що Усик кращий. Він просто переможець у всьому.

Усик добре тисне на суперників і при цьому особливо нічого не робить. Він змушує бійців думати, що буде тиснути на них, змушує їх викидати удари, які вони не хочуть завдавати, змушує їх працювати в такому темпі, в якому вони не хочуть працювати. У цьому він дуже хороший - він зробив це з Тоні Беллью.

Я бачив, як цей хлопець спарингував з Володимиром Кличком, коли той готувався до бою з Тайсоном Ф'юрі. І він був кошмаром для Кличка».

Дейв Колдуелл (колишній британський боксер, тренер і промоутер)

«З технічної точки зору Усик - найкращий боєць, з яким зустрічався Джошуа. Ви можете сказати: «А як щодо Володимира Кличка?». Але на тому етапі кар'єри Кличко був у віці і проводив мало боїв.

Стиль Усика повинен стати справжнім кошмаром для Джошуа. Але в суперважкій вазі він набагато більш передбачуваний, до нього легше дістатися, ніж це було у важкому дивізіоні.

Він повернувся до роботи з батьком Василя Ломаченка, тому я вважаю, що він буде більш витончений. Він повернеться до швидкості, повернеться до кутів і дій без ударів, які підсмажують суперниками мізки і змушують їх робити помилки і робити те, що вони не хочуть робити.

Джошуа повинен використовувати свої габарити, але з розумом. Хороший різкий джеб, щоб вивести його з рівноваги, а також удари по корпусу. Він не може увійти в ринг, як дикун, як це зробив Марко Хук, тому що ви граєте на руку Усику, будучи передбачуваним. Джошуа повинен бути розумнім, сам розставляти пастки, щоб Усик виявився в зоні його досяжності».

Теги: Олександр Усик , Ентоні Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Джошуа, Александр Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Олександр Усик ,Ентоні Джошуа ,Ентоні Джошуа - Олександр Усик ,гонорар,Усик ,Усик Вікіпедія ,Усик Википедия ,Володимир Кличко,Володимир Кличко Вікіпедія,Кличко Вікіпедія,Владимир Кличко Википедия,Владимир Кличко ,Кличко,WBA, IBF, WBO ,IBO ,Віталій Кличко,IBO,Братья Кличко,Виталий Кличко,Виталий Кличко Википедия,Віталій Кличко Вікіпедія,новости,Новости спорта,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Тоттенхем,Лондон,Ломаченко,Василий Ломаченко,Василий Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко ,Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Хук,Марко Хук,Марко Хук Вікіпедія,Хук Вікіпедія, Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,Тайсон Фьюри,Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,Нельсон ,Джонні Нельсон ,Джонні Нельсон Вікіпедія,Нельсон Вікіпедія,Беллью,Тоні Беллью,Тоні Беллью Вікіпедія,Беллью Вікіпедія,Джордж Грувз,Джордж Грувз Вікіпедія,Грувз Вікіпедія,Олександр Повєткін Вікіпедія,Повєткін Вікіпедія,Карл Фроч Вікіпедія,Фроч Вікіпедія,Карл Фроч ,Фроч ,Повєткін,Олександр Повєткін,Олімпійські ігри,Меттью Маклін Вікіпедія,Маклін Вікіпедія,Меттью Маклін ,Маклін , Дерек Чісора, Чісора,Дерек Чісора Вікіпедія,Чісора Вікіпедія, Енді Руїс Вікіпедія, Руїс,Енді Руїс,Руїс Вікіпедія,Sky Sports,Адам Сміт,Сміт,Адам Сміт Вікіпедія,Сміт Вікіпедія,Чарльз Мартін,Мартін,Чарльз Мартін Вікіпедія,Мартін Вікіпедія,спорт,Кличко Википедия
Автор: admin.sportcomua
Мої відео