Політики нарешті пояснили, чому вони вирішили підняти тарифи на всі комунальні послуги

Політики нарешті пояснили, чому вони вирішили підняти тарифи на всі комунальні послуги
93083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже декілька днів жителі всієї України виходять на мітинги. Вони перекривають дороги, роблять плакати та намагаються докричатись до влади, аби та повернула звичні для всіх тарифи, інакше населення буде вимушене виживати, а не жити, як написано на більшості плакатах протестувальників. Люди хотіли, аби їм пояснили, чому вони вимушені платити за комунальні послуги настільки велику суму?

Тож сьогодні “Слуга народу” вирішила відповісти населенню, з чим пов’язані такі різкі зміни у підвищенні тарифів. Як виявилось, влада намагається врятувати економіку та уникнути кризи, піднявши тарифи майже вдвічі.

Давид Арахамія розповів, що влада має певний антикризовий план, згідно з яким їм було просто необхідно зробити комунальні платежі вищими. Політик запевнив: «Ми готуємо план антикризових заходів для розв'язання проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. Він буде напрацьований і оприлюднений найближчими днями».

12 січня вони проведуть перемовини з прем’єр-міністром з енергетики та спробують якось владнати питання з підвищенням комунальних платежів. Жодних обіцянок Офіс президента наразі не дає, проте вони намагатимуться владнати все якомога швидше.

Політик переконує що партія готова приймати швидкі рішення, якщо це буде необхідно. Проте наразі їхня найважливіша мета – захист населення, тож вони намагатимуться домовитись, аби вже наступного місяця ситуація була менш складною, ніж зараз. А наразі нам залишається лише чекати, що відповість влада на прохання людей. І чи зможе “Слуга народу” якось розв'язати питання щодо такого швидкого підвищення тарифів. Будемо слідкувати за тим, як просувається ця справа та повідомимо вам у разі, якщо з’являться якісь новини.

Мої відео