Результати тестування людей в обсервації у Нових Санжарах на коронавірус - негативні

Результати тестування людей в обсервації у Нових Санжарах на коронавірус - негативні
90159 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скарг на стан здоровя та підвищення температури наразі немає ні в кого з 89 осіб. Результати тестування персоналу, який обслуговує санаторій в Нових Санжарах, будуть відомі 28 лютого. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоровя.

В Україні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19. Стан евакуйованих з Уханя українців та іноземців, які другий тиждень перебувають у обсервації, задовільний.

«Львівська, Чернівецька та Закарпатські області, до яких прибуває найбільше людей з Італії, найближчим часом першими отримають тест-системи для виявлення нового коронавірусу, а фахівці пройдуть відповідне навчання», — повідомляє МОЗ.

Щодо ситуації у світі, то станом на 27 лютого зареєстровано 82 164 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 801 - летальні. Одужало вже 32 897 осіб. На території Європи зареєстровано 478 випадків захворювання COVID-19 у 17 країнах (Італія — 400, Німеччина — 21, Франція — 17, Іспанія — 12, Великобританія — 9, Хорватія — 3, Австрія — 2, Росія — 2, Фінляндія — 2, Швеція — 2, Ізраїль — 2, Швейцарія, Греція, Грузія, Норвегія, Північна Македонія та Бельгія — по одному випадку).

Мої відео