Пасажирам скасованих міжнародних поїздів повернуть повну вартість квитків

Пасажирам скасованих міжнародних поїздів повернуть повну вартість квитків
33312 ПЕРЕГЛЯДІВ

Між Україною та Польщею повністю призупинено пасажирське залізничне сполучення. Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів із посиланням на Міністерство інфраструктури.

Міжнародне пасажирське сполучення Укрзалізниця припиняє в ніч з 16 на 17 березня та до завершення карантину. Низка поїздів між Україною та Польщею скасована, у деяких обмежений маршрут курсування.

Укрзалізниця поверне пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди — без стягнення додаткових зборів. Це можна зробити в будь-якій залізничній касі або через онлайн-сервіси, якщо квитки були придбані через інтернет. На ті поїзди, яким обмежено маршрут, повну вартість квитка повернуть у тому випадку, якщо була скасована зупинка, до якої пасажир мав квиток. У всіх інших випадках повернення вартості проїзних документів здійснюється на загальних підставах.

«Скасовано поїзди № 67/68 Київ – Варшава, № 89/90 Перемишль – Львів, № 51/52 Львів – Вроцлав, та безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль обмежено маршрут до Львова. Також Львів буде кінцевою станцією для поїздів № 35/36 Одеса – Перемишль, який відправляється у рейс 16 березня», — повідомляють у міністерстві.

Поїзд «4 столиці» сполученням Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига вже 16 березня не відправився у рейс через карантин у Литві та Латвії.

Мої відео