Хочуть залишити без тепла Україну, а самі замерзають та скаржаться на холод. Як на це реагують місцеві жителі росії

Хочуть залишити без тепла Україну, а самі замерзають та скаржаться на холод. Як на це реагують місцеві жителі росії
303409 ПЕРЕГЛЯДІВ

В декількох областях росії, мешканці скаржаться на холод в квартирах та школах. Тим часом окупанти обстрілюють Україну, та хочуть лишити її без тепла, енергії та водопостачання.

Розглянемо, яка ситуація триває в них наразі.

Про невірну інформацію в російських новинах вже знає увесь світ. В їхніх новинах прозвучало, що вся Європа замерзає та знаходиться на останій стадії холоду. Також говорять, що мешканцям Британії прийдеться трішки померзнути цієї зими, розповідаючи про крижане дихання та енергетичну кризу. 

Отже, доки росіяни розбираються в енергетиці інших країн, їхній президент не помічає, що у самого під носом люди просять тепла.

Самі ж мешканці росії почали помічати, що Європа аж ніяк не замерзає, і їм до холоду аж далеко.Замерзає сама росія. Один із жителів опублікував відео де розповідає про страшний холод.

Російські ЗМІ взяли інтерв'ю в місцевих жителів Алтайськогоо краю стосовно опалювального сезону, розраховуючи на те, що люди будуть задоволені температурою в їхніх домівках. Але відповідь пішла проти, мешканці почали розповідати про відсутність тепла в квартирах, що від отоплення, яке нібито увімкнули в їхніх оселях, йде навіть пара з рота, і для того щоб нагрітися, вони вмикають електро - каміни, щоб зігрітися.

Без сварок на отоплення не обійшлося в школах. Батьки та вчителі вимагають зробити хоч якесь отоплення, щоб було тепло, і діти хотіли йти до школи.

Але їхній державі напевно зараз не до цього. Поки росіяни скаржаться на холод, то окупанти кожного дня закидують інфраструктуру України, з надією залишити без світла, але дякуючи ЗСУ мешканці України гріються так, що відкривають вікна від спеки.

 

Теги: Війна Росії проти України, Росія, Російська агресія
Мої відео