Викладачі ПНПУ імені В. Г. Короленка провели профорієнтаційну бесіду з учнями полтавського ліцею № 6 «Лідер»

Викладачі ПНПУ імені В. Г. Короленка провели профорієнтаційну бесіду з учнями полтавського ліцею № 6 «Лідер»
316800 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

24 січня 2022 р. Полтавській національній педагогічній університет імені В. Г. Короленка гостинно зустрічав старшокласників полтавського ліцею № 6 «Лідер».

Профорієнтаційний захід для школярів провели заступниця відповідального секретаря приймальної комісії Віта Дмитренко, очільниця психолого-педагогічного факультету Наталія Сулаєва, декан природничого факультету Сергій Новописьменний, очільниця факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук, декан факультету історії та географії Петро Кравченко, декан факультету фізичного виховання Павло Хоменко, професор факультету технологій та дизайну Андрій Цина і доцент фізико-математичного факультету Олександр Сакало

Модерувала бесіду Віта Дмитренко. Вона коротко окреслила переваги навчання у ПНПУ імені В. Г. Короленка, серед яких виокремила статус закладу, зручне розташування навчальних корпусів та студмістечка.

 

 

Представники кожного з факультетів презентували спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, та пояснили, що статус педагогічного університету не обмежує вступників суто вчительським фахом. Учнів ознайомили з усім спектром освітніх послуг, який надає кожен із факультетів. Також очільники факультетів розповіли про перспективи, які для абітурієнтів відкриває академічна мобільність студентів, що широко впроваджується в освітній процес. Старшокласників ознайомили із особливостями навчання на кожному з факультетів, а також їм представили мистецькі колективи, учасники яких – студенти університету.

Віта Дмитренко розповіла про етапи вступної кампанії, провела інструктаж з користування електронним кабінетом вступника та звернула увагу старшокласників на небезпеки, з якими можна зіткнутися при необачному створенні кабінету та розсилці електронних заяв. Віта Іванівна наголосила, що ПНПУ імені В. Г. Короленка за потреби надає допомогу у подачі електронних заяв.

Після заходу викладачі ПНПУ імені В. Г. Короленка провели персональні консультації та відповіли на запитання учнів.

 

 

Мої відео