Осучаснення Луцької лікарні

Осучаснення Луцької лікарні
216485 ПЕРЕГЛЯДІВ

За даними міністерства охорони здоров’я, 25 листопада було відкрито сучасне приймальне відділення екстреної медичної допомоги міської клінічної лікарні міста Луцьк, Волинська область.

 

Дане реконструювання було зроблено за кошти та в межах проєкту “Велике будівництво”. На це було витрачено 9,5 мільйона гривень із державного бюджету та близько 19 мільйонів з міського.

 

Модернізації посприяли утворенню великого, просторого та сучасного відділення медичної допомоги. Відповідно до нових введень в цьому закладі, 12 медичних працівників різних спеціальностей постійно будуть надавати свої професійні послуги. Лікарі покращать свої діяльність, прогресивність та навички завдяки нещодавно привезеним туди медичним технікам, таким як: комп’ютерний томограф, рентген та магнітно-резонансний томограф.

 

Крім того, були збудовані палати тимчасового перебування пацієнтів, кабінети функціональної й звукової діагностики та інфекційний блок. Отже, медичний заклад вже готовий приймати пацієнтів та надавати якісну медичну допомогу.

 

Мої відео