Повернення Ломаченко на ринг після поразки!

Повернення Ломаченко на ринг після поразки!
131826 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортсмени завжди повертаються до тренувальної зали, якою болючою не була б поразка. Адже спорт для них це не просто захоплення чи робота, це – вагома частина життя. Після одного попущеного тренування їхнє тіло вже починає відчувати тяжкий сум за тим, що відбувалось під час кожного удару чи стрибка. А піти на довго для них, неначе втратити вагому частину себе.

Так, нещодавно наш спортсмен у легкій вазі програв Лопесу під час змагань за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Звісно, ця перемога могла принести йому титул чемпіона світу у вазі до 61,2 кг. І саме тому ця поразка стала такою болючою. Додало болю й те, що Лопес повністю відмовився від реваншу з українським спортсменом. Його єдиним аргументом було те, що він усе одно виграє, тож навіщо, проводити бій ще раз. Так, Ломаченко став сильнішим, адже він тренувався, проте жоден суддя не віддав йому перемогу, тож чи є взагалі необхідність ще раз битись?

Так, поразка болюча. Та наш спортсмен із міцної сталі. Сьогодні він виклав фото з тренувального залу в Білгород-Дністровському. Він підписав його словами про те, що зовсім скоро повернеться на ринг та продовжить свої бої. Від тренувань він не відходив ні на секунду. І у 2021 в нього не залишилось жодних сумнівів, тож тепер він йтиме лише за перемогою. Тож не має часу на те, аби просто сидіти та жалкувати себе. На це Лопес відповів, що із нетерпінням чекає на наступний поєдинок із Ломаченко.

Сподіваємось, що цей рік стане більш вдалим для спортсмена, і він зможе показати, які результати дають постійні тренування та незламна сила духу. А поки чекаємо на наступні бої боксера, ми спостерігаємо за підготовкою наших футбольних клубів до нових змагань. Нехай 2021 стане щасливим для всіх наших спортсменів!

Мої відео