Що робитиме “Зоря”, поки триває зимова пауза?

Що робитиме “Зоря”, поки триває зимова пауза?
153971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольний сезон вже добіг кінця, і тепер ми всі чекаємо, поки завершиться зима, та ми зможемо почати спостерігати за нашими улюбленими командами. Та хоча наразі й триває відпустка в усіх командах, проте “Зоря” не збирається довго байдикувати й вже скоро знову розпочне тренуватись.

Тренер футболістів заявив, що їм дали три тижні відпустки, під час якої вони гарно відпочили, провели час з рідними та друзями. І тепер на них чекають тренування. Скрипник переконаний, що футболісти вже довгий час самі тренуються. Тож цього року на зимовий період тренер “Зорі” вирішив влаштувати своїм гравцям збори.

Вони поїдуть до Туреччини, де будуть тренуватись. 5 січня тренер очікує гравців у Запоріжжі. А вже 7 січня їх відправлять до Туреччини. Перший етап зборів відзначиться чотирма дружніми матчами з болгарськими, сербськими та слов'янськими клубами. 12, 17, 20 та 25 січня стали названими датами ігор.

Проте робота роботою, а життя триває. Тож у футболістів будуть вихідні, під час яких до них приїдуть жінки чи дівчата, аби трохи відпочити та наповнити гравців натхненням.

Цього року “Зоря” мала всі шанси на те, щоб вийти до Ліги Європи. Тож аби наступного року вони впорались із цим завданням, президент та тренер клубу вирішили розпочати тренування трохи раніше. Тож чекаємо результатів від “Зорі”!

Мої відео